Dogodki po meri Toggle

Snovalci dogodka Dinner in the Sky so strokovnjaki za ustvarjanje nepozabnih doživetij visoko nad oblaki…

 
Izjemno doživetje, ki navdušuje goste vse od Monaka do Las Vegasa, je sedaj na voljo tudi v Sloveniji. Razkošna miza 22 gostom pričara edinstveno izkušnjo 50 metrov nad tlemi. Lebdenje nad običajnimi stvarmi prinaša popolnoma nove možnosti za predstavitve izdelkov, tiskovne konference, poslovna druženja in zabavo med oblaki.
Platforma med oblaki je kot nalašč za vsakogar, ki želi spremeniti običajen obrok ali sestanek v čaroben trenutek, ki se bo gostom za vedno vtisnil v spomin. Naj vam ta genialna in nepozabna ideja razkrije nove dimenzije pri predstavitvah blagovnih znamk!

EDINSTVENI DOGODKI

Naj se vaša blagovna znamka razlikuje od drugih z resnično osupljivim konceptom promocije in naj bo to edinstvena pot do vaših ključnih ciljev. Dinamičen način zabave in druženja omogoča strankam, da ustvarijo nepozabno doživetje blagovne znamke, in sicer z integracijo izdelka, ki se bo gostom zdela zanimiva in atraktivna. Platforma, ki visi v zraku, privablja številne poglede od daleč naokoli in je zagotovo najbolj izvirni reklamni pano na nebu!

Ekipa Dinner in the Sky bo za vas pripravila in izpeljala spektakularen dogodek, vse od koncepta do same izvedbe. Naša oblikovalska ekipa bo prilagodila postavitev na mizi in pripravila edinstven koncept za nepozabno izkušnjo. Projekt vključuje nadaljnje oblikovanje in postavitev infrastrukture, vključno s šotori, tematskimi rekviziti, promocijskim materialom, razsvetljavo, audio/video opremo in drugimi posebnimi zahtevami.

Naj bo to večerja, koncert, tekma, modna revija ali poker med oblaki … vaši domišljiji pustimo prosto pot.

ShutDown